LeasePlan leasetopper: Volvo V60 Plug-in Hybrid

LeasePlan Nederland ontving de afgelopen weken maar liefst twee keer zo veel aanvragen voor de V60, de plug-in hybridewagen van Volvo. De tweede Volvo die momenteel in de top 5 staat van meest populaire leasekarretjes.

LeasePlan ontving begin juni dubbel zoveel aanvragen voor de Volvo V60 PHEV.  Een gewilde leasewagen, vanwege de combinatie van een krachtige motor met een lage bijtelling

LeasePlan ontving begin juni dubbel zoveel aanvragen voor de Volvo V60 PHEV

Volvo lijkt bij het leasepubliek niet stuk te kunnen. De Volvo V40 en V60 PHEV staan begin juni – naast de Peugeot 308 SW en de Skoda Octavia Combi – in de top vijf van meest bestelde leaseauto’s met een geel kenteken.

LeasePlan verwacht bovendien dat de aanvragen voor de Volvo V40 nog verder zullen stijgen, nu het model sinds kort verkrijgbaar is met 14% bijtelling. Het gaat daarbij om twee uitvoeringen, de D2 en D4, met 115 en 190 pk. Jawel, 190 pk en toch ‘maar’ 14% bijtelling. Dat alleen al staat natuurlijk garant voor succes in de leasemarkt. De stekkerhybride V60 telt overigens maar 7% bijtelling maar is natuurlijk een pak duurder, waardoor de keiharde bijtellingeuro’s uiteindelijk hoger uitvallen.

De leasemaatschappij ziet al langere tijd dat zakelijke rijders door de bijtelling minder trouw zijn aan hun merk. “De verdubbeling van aanvragen voor de Volvo V60 PHEV laat zien dat de hedendaagse leaserijder zich nog steeds laat leiden door een lage bijtelling en dito maandlasten”, aldus Martijn Versteegen, woordvoerder van LeasePlan Nederland.

 

En omdat de Volvo’s momenteel zo hot zijn, gooit LeasePlan er meteen een actie op los… tot en met eind van deze maand. Op de website van LeasePlan meer informatie hierover.

Lees ook:De comeback van Peugeot op de leasemarkt
Lees ook:Peugeot opnieuw favoriet bij LeasePlan-rijders
Lees ook:Ex-leasekarretjes populair als tweedehands
Lees ook:Ex-leaseauto’s: betrouwbaar of niet?
Lees ook:Nieuwe plug-in van Ford: 85 euro aan bijtelling (inclusief leer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.