Lion Lease heeft alleen groengas en elektrische auto’s

Het is naar verluidt de eerste leasemaatschappij die het aandurft: in het programma van de Amsterdamse leasemaatschappij Lion Lease zijn alleen nog maar modellen op alternatieve brandstoffen. Van benzine en diesel wordt afscheid genomen.

groengasLion Lease maakt dit vandaag bekend op het Fleetmanagement event. Onder de noemer ‘Release the beast’ kunnen klanten er alleen nog maar terecht voor groengas- of elektrische personen- en bedrijfswagens.

Marcel Borger, oprichter en mede-eigenaar Lion Lease, merkt dat werkgevers kritisch zijn op de kosten van hun wagenpark en de vraag vanuit de leaserijder naar een schonere vorm van autorijden toeneemt. “Traditionele leasemaatschappijen geven nog steeds de voorkeur aan benzine en diesel. Terwijl steeds meer merken verschillende modellen schone én goedkope personen- en bedrijfswagens ontwikkelen.”

Lion Lease, dat precies 10 jaar bestaat, stelt dat de verschillende landelijke en regionale subsidieregelingen in mindering worden gebracht op het maandelijks leasetarief. Dat moet scherpe prijzen opleveren. Het bedrijf zegt zich zowel op grote fleetowners te richten als op ZZP’ers.

Lees ook:Leaseauto met ‘alles erop en eraan’ niet meer in trek
Lees ook:Ex-leasekarretjes populair als tweedehands
Lees ook:Daar is ie dan (eindelijk): de nieuwe Ford Mondeo
Lees ook:Antwoord op het bij dievengilde populaire ‘jamming’
Lees ook:Raad de Renault!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.