De nieuwe MINI, maar dan praktisch

Een leasetoppertje in spé: de nieuwe, ruimere en praktische MINI vijfdeurs. De auto staat vanaf 11 oktober bij de dealer. Vanaf 20% bijtelling.

Wat die bijtelling betreft: zo’n vijf motorvarianten komen in aanmerking voor de gereduceerde bijtelling. De vanafprijs ligt net onder de 20 mille, dat betekent in keiharde bijtellingeuro’s maandelijks zo’n 140 euro (42% schijf).Mini_vijfdeurs

Overigens betaal je voor die twee deuren extra wel zo’n 995 euro extra. Maar de auto is dan wel precies 161 millimeter langer, roept de importeur. Ook de beenruimte is aanzienlijk groter in de vijfdeurs dan in de driedeursvariant. De inhoud van de bagageruimte is met 67 liter gegroeid tot 278 liter.

Kortom, een bruikbaar karretje. En zelfs aan te kleden met Head-Up Display, adaptieve cruisecontrol, voetgangersdetectie met automatische remingreep en grootlichtassistent.

Wat motoren betreft: het aanbod omvat drie benzine- en drie dieselmotoren met MINI TwinPower Turbo Technology. De CO2-emissie loopt uiteen van 92 tot 136 g/km. De vijfdeurs MINI One, Cooper, One D, Cooper D en Cooper SD vallen in de gunstige bijtellingscategorie van 20 procent bij zakelijk gebruik. Dat geldt ook voor de Cooper D en Cooper SD met automatische transmissie.

Lees ook:Plug-in Golf vanaf 36.995 (inclusief training)
Lees ook:Daar is ie dan (eindelijk): de nieuwe Ford Mondeo
Lees ook:Porsche Cayenne (met stekker) voor 500 euro in de maand
Lees ook:Nieuwe plug-in van Ford: 85 euro aan bijtelling (inclusief leer)
Lees ook:Mitsubishi Outlander is stiekeme slurper…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.