Gepersonaliseerde Toyota Yaris nu ook met eigen financiering

Toyota’s nieuwe kleintje, de Yaris, is er in vele geuren en kleuren. Customizen heet dat in jargon. Nu is er ook een eigen financieringsconstructie. Geen privélease, maar een huurkoopconstructie.

Toyota Op Maat heet de nieuwe financiering voor de nieuwe Yaris. Aangezien het ‘personaliseren’ een belangrijke verkoopargument bij deze auto is, kunnen alle opties en accessoires in Toyota Op Maat worden meegenomen. Net als bijvoorbeeld een onderhouds- of winterbandenabonnement en een Toyota autoverzekering.

Toyota zegt een Yaris ‘Op Maat’ al tegen 175 euro per maand te kunnen aanbieden. Het contract geldt voor drie jaar, dan is de bestuurder vrij om te beslissen of hij de Yaris houdt (en verder afbetaalt), inlevert of inruilt voor een nieuwe Toyota. De slottermijn is in principe altijd lager dan de gegarandeerde inruilwaarde, dus aan het einde van de rit kan er nooit een restschuld overblijven.

Toyota Op Maat is dus feitelijk een huurkoopovereenkomst, zoals andere merken die ook hebben. Een slottermijn zorgt voor relatief lagere maandlasten vergeleken met priveleaseconstructies.

Iets voor in het mobiliteitsbudget? Steeds meer financieringsconstructies richten zich op deze ‘nieuwe’ doelgroep. Reken het vooral goed door met uw zakjapanner!

Toyota_Yaris

Lees ook:Cybercriminelen munten het op de zelfrijdende auto
Lees ook:Serieus te nemen: serious gaming om u zuinig te laten rijden
Lees ook:Maakt Toyota het openbaar vervoer leuk?
Lees ook:Lease je eigen privéauto
Lees ook:Ze rijden echt: Toyota’s driewielers i-ROADs en COMS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.