Vergelijkingssite voor privélease karretjes

Stadautootjes worden tegenwoordig niet meer aangeprezen met hun al dan niet lage catalogusprijs maar veelal met het maandtarief. Een ‘soort off’ leaseconstructie dus. Private Lease. Het is booming business en dat verdient dus een eigen vergelijkingssite…

privateleasecheckVandaag is dan ook de website privateleasecheck.nl live gegaan. De website is eigendom van internetondernemer Ronald Bloemhoff, onder andere bekend van vakantievergelijkingssite Olezo.nl.

De vergelijkingssite ziet er op het eerste gezicht gedegen uit… Er is in ieder geval aandacht voor de verschillende elementen (kleine lettertjes!) van het leasecontract. Want staat het tarief werkelijk wel vast gedurende de looptijd? Hoe zit het met schades? Wat als ik het contract voortijdig moet beëindigen?

“Veel berijders stellen dergelijke vragen niet en gaan wel een langdurige financiële verplichting aan. Door een goed vergelijk kan de aanbieder en auto gekozen worden die het beste bij de berijder passen. Een bewuste keuze kan veel narigheid voorkomen”, aldus Bloemhoff.

Uw eigen redacteur houdt zich toevallig momenteel ook druk bezig met private lease. Een heuse onderzoek met leasecoryfee Roel Hindriks moet straks licht geven op de materie.

Kortom, wordt vervolgd…

Lees ook:Nieuwe bijtellingsplannen na de zomer bekend
Lees ook:Lease je eigen privéauto
Lees ook:CBS: forse verschillen in eigen bijdragen leaseauto
Lees ook:“Bij 30% bijtelling geen leaseauto meer over”
Lees ook:Leaseauto gestolen? U draait er niet voor op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.