Rotterdamse parkeerkorting voor zuinige auto’s

Goed nieuws voor leaserijders! Tenminste als u tot die overgrote meerderheid behoort die in een A-label auto rijdt. En als u toevallig binnenkort in Rotterdam moet zijn. In al die gevallen: parkeer in parkeergarage Lijnbaan. Daar krijgt u – en uw zuinige karretje – korting van maar liefst 40 cent per uur!

Privécruisen in het weekend in de leaseauto. De bijtelling is toch betaald, dus daarom hoef je het niet te laten. Brandstof wordt door de baas betaald. Parkeren is doorgaans de enige kostenpost van een leaserijder. Naast die eventuele stroom van (parkeer)bekeuringen uiteraard…

parkerenIn parkeergarage Lijnbaan in Rotterdam worden A-label rijders nu beloont. De parkeerkorting wordt berekend zodra de auto de garage inrijdt. Dankzij een koppeling met de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) stelt het kentekenherkenningsysteem het label direct vast. Parkeerders met een energielabel A krijgen een speciaal ‘Eco Parking-ticket’ dat recht geeft op € 0,40 korting per uur.

Interparking, exploitant van de parkeergarage, wil overigens dit Eco-ticket ook gaan invoeren bij andere locaties in Europa. Dus wellicht straks ook bij u op de hoek!

Lees ook:Maakt Toyota het openbaar vervoer leuk?
Lees ook:Raad de Renault!
Lees ook:Iedereen aan de leaseauto!
Lees ook:Schadevrije leasejaren lastig mee te nemen naar privéauto
Lees ook:Einde voor de Opel Ampera?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.